Tuesday, November 17, 2009

Aandachtpunten Carriere website

Vanmiddag is het event "Digitaal-Werven" waarin aandacht wordt gegeven aan de digitale sollicitatie ervaring bij bedrijven. Dit event wordt nu inmiddels voor de 3e keer gehouden. Zoals wij hier al eerder bekend maakte was in 2007 1 van onze klanten de winnaar. Het zal mij vanmiddag erg benieuwen of Reed Business, die alweer zijn genomineerd, wederom met een prijs weglopen.

Waar wordt dan op gelet bij zo'n event en wat zijn belangrijke aandachtspunten om op te letten bij het opzetten van een eigen carrière of 'werken bij' website. De punten hebben we niet zelf verzonnen, maar zijn zeer zeker nogmaals noemenswaardig. Wanneer je er over nadenkt eigenlijk wel logisch, maar waarom wordt er dan toch zo weinig aandacht aan besteed op websites. Reden voor ons om ze nogmaals toe te lichten en hieronder nog eens te bespreken. De aandachtspunten zijn ook te vinden op de digitaal-werven site, maar wij belichten ze hier nogmaals om in overweging te nemen.

Een aantal van deze zaken, zoals een algemeen bedrijfsprofiel en de vacatures worden vaak standaard afgedekt. Helaas blijkt veelal dat veel zaken eromheen die voor de kandidaat een extra indruk geven en bijdragen aan de totaal 'ervaring' nog worden gemist.

Lees meer...

No comments: