Tuesday, July 1, 2008

'Onzichtbaar' solliciteren en verdien 1000 euro!

Steeds meer mensen werken met internet zonder dat ze er 'direct' gebruik van maken. Het laatste nieuws op je telefoon of gps in je auto... allemaal internet dus. Zo wordt het Net steeds meer ingezet om het leven te automatiseren en makkelijker te maken. "Innovation Awards 2008" zal binnenkort weer een prijs uitreiken voor meest vernieuwende website.



Natuurlijk worden er ook vernieuwende websites neergezet om van alles en nog wat te doen waar je wel bewust mee bezig bent (alhoewel... dit is wel heel 'low' bewust). Kijk nu eens naar CV Butler . Geen zin in solliciteren? Dan doet CV Butler dat wel voor je en krijg je nog 1000 euro toe ook als je wordt aangenomen. Wie wil dat nou niet. het enige wat je hoeft te doen is je als pas afgestudeerde of binnenkort afstuderende student aan te melden met een goed CV. De butler schuift je dan vanzelf ergens aan tafel.

Een dergelijk interessant en vernieuwend concept wilde ik wel financieel in deelnemen en uiteraard e.e.a. technologisch ondersteunen met PeopleXS online recruitment software.

No comments: