Tuesday, June 24, 2008

Ben jij dé Finance Assistant

Voor de nieuwe structuur die we bij PeopleXS gaan geven aan hoe we finance doen zijn we op zoek naar een Finance Assistant. Als financial assistant ben je na een korte inwerkperiode verantwoordelijk voor de bank, debiteuren en crediteurenadministratie. Je zal onder andere zorgdragen voor het inscannen, coderen, inboeken en filen van de inkoopfacturen van onze leveranciers, het verwerken van licenties en verkoopfacturen aan onze klanten, beheren en bewaken van de debiteuren- en contractadministratie, het verzorgen van betalingen en assisteren in de maandafsluitingen. Er is mogelijkheid voor een part-time dienstverband.

Jij bent…
Jij bent initiatiefrijk en je beschikt over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent flexibel, ambitieus en hebt een creatieve geest. Verder ben jij accuraat, zelfstandig, en proactief waarbij je goed prioriteiten kunt stellen en snel kunt schakelen.

…de financial assistant van PeopleXS
De financial assistant van PeopleXS heeft gedegen kennis van en ervaring met MS Office. Kennis van Twinfield beschouwen wij als pluspunt. De financial assistant van PeopleXS heeft naast een afgeronde MBO/MBO+ opleiding, enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en past binnen een jonge en ambitieuze organisatie.

Solliciteren
Ben je dé financial assistant met creatieve geest? Stuur dan je CV met motivatie naar: finance@peoplexs.com

No comments: